A burgonyát héjastul megfőzzük, meghámozzuk és felkarikázzuk. A tojásokból hatot megfőzünk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A tejföl kétharmadát összekeverjük a maradék nyers tojással, a köménnyel, a borssal, a pirospaprikával és a sóval. A hagymát megpucoljuk és vékony karikára szeljük. A kétfajta kolbászt szintén karikákra vágjuk.
A cserépedény aljára rakjuk az első sor karikázott burgonyát, majd a hagymát. Utána a karikázott tojást. Ezt meglocsoljuk a fűszeres-tojásos tejföllel, ezután rátesszük a főzőkolbászt. Majd újabb sor borgonya, hagyma, tojás és tejföl következik, majd rátesszük a házi, füstölt kolbászt.
A tetejére ismét burgonyát, majd tejfölt teszünk, a végén megszórjuk csíkokra vágott kolozsvári szalonnával. 180 fokon 25 percig fedő alatt pároljuk, majd levesszük a tetejét és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.