A kölest kiválogatjuk, átmossuk, majd egy csipet sóval ízesített vízben feltesszük főni. Ha puha, lehúzzuk a tűzhelyről, és hagyjuk kihűlni. A többi hozzávalót (tej, tojás, kakaópor, xilit, tápióka, lekvár) egy tálban összekeverjük, majd beledolgozzuk a kölest. Nem kell tökéletesen összekeverni.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, 40 perc alatt készre sütjük.
Ha teljesen kihűlt a süteményünk, vízgőz felett felolvasztott gluténmentes étcsokival bevonjuk. Miután a csoki megszilárdult, kb. 3x3 centis kockákra szeljük. Azonnal fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.