Elkészítés: A tojássárgákat, a konyakot, a tejszínt és a cukrot habosra keverjük. Apránként belekeverjük a sütőport és a kekszmorzsát, a lisztet, a darált és a durvára vágott diót. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a masszába.
A masszát beletöltjük egy 1,5 literes, mikrohullámú sütőben is használható pudingformába, kuglófformába. Befedjük, és 600 W-on 8-10 percig gőzöljük. Ha kész, néhány percig a formában hagyjuk, majd tálra borítjuk, és porcukorral meghintjük.
Vörösáfonyát és tejszínhabot kínálunk hozzá. Ha nincs diónk, mandulával vagy mogyoróval is készíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.