Elkészítés: A felkockázott hagymát megdinsztelem egy kevés zsíron (olajon), hozzáadom a pirospaprikát és a köményt, majd az apróra vágott paradicsomot, paprikát, zúzott fokhagymát. Amikor levet eresztett, felöntöm egy kis vízzel, hozzáadom (só helyett) a füstölt kockát. Elkeverem a lében a körömdarabokat, kis lángon főzöm 2-3 órán keresztül. Ha kell, pótlom a vizet. Akkor kész, ha a köröm puha és sűrű szaftja van. Friss fehér kenyérrel, savanyú almapaprikával tálalom. (Burgonyát is főzhetek bele, akkor az utolsó 30 percre adom a körömhöz.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.