A zellert, a burgonyát, a körtét, és a hagymát megtiszítjuk, és kockára vágjuk. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, majd a hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a körtét, a zellert, és a burgonyát tovább pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a zöldség alaplével, belerakjuk a rozmaringot,és puhára főzzük.
Ha megfőtt a leves, a rozmaring ágakat kivesszük belőle, majd botmixel pürésítjük, hozzáöntjük a tejszínt, és összeforraljuk. Pirítóssal és pirított baconcsíkollal tálaljuk.
Megjegyzés
Amikor készítettem a levest, már a kíváncsiság furta az oldalamat, és kóstolgattam, ÉS MEGDÖBBENTEN, mert egy csodálatos finom ízvilágot ismertem meg, amit magamtól biztos nem készítek el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.