Elkészítés: Megfőzzük a pudingot a 4 dl tejjel, hagyjuk kihűlni. A tésztához a margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, és tovább habosítjuk. Egyenként hozzákeverük a tojásokat, végül a lisztet. Kanállal 3 egyenlő részre osztjuk a massszát, és sütőpapíron egyenként megsütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, végül a meggyet és a rumot. Megtöltjük a lapokat, majd kb. 4-5 cm-es rudakra vágjuk a süteményt, és külön-külön bevonjuk csokimázzal. A rudak tetejét középen megszórjuk színes tortadarával. Néhány óra múlva szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.