A vajat a cukrokkal és a tojásokkal habosra keverjük. Összeforgatjuk a lisztet a sütőporral és a keményítővel, majd a tojásos keverékhez szitáljuk. A tésztamasszát kivajazott és kilisztezett, 22 cm-es tortaformába simítjuk, majd 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
A formában hagyjuk kissé kihűlni, majd kiborítjuk. A túrót a kétféle cukorral simára keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk a túróval. A tortalapot a megkenjük a lekvárral, majd a túrókrémmel.
A kivit meghámozzuk, felszeleteljük, majd elrendezzük a tortán. Végül a kész tortát 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy kissé megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.