A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a tojássárgákat, majd az olvasztott vajat. A lisztet elkeverjük a kakaóval és a sütőporral, majd a masszához keverjük. Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát. 200 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. A tésztát kihűtjük, egy tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és visszafordítjuk.
A krémhez a tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd a tejföllel, a habfixálóval, és a citrom levével felhabosítjuk. A tésztát visszatesszük a tepsibe, és rákenjük a krémet.
A kiviket meghámozzuk, és egy tojásszeletelővel felszeleteljük, majd a krémre rakosgatjuk. A tortazselét felforraljuk a cukorral, a citromlével és a vízzel. Langyosra hűtjük, és a süteményre csorgatjuk úgy, hogy minden kiviszeletet befedjen. Hűtőbe tesszük minimum 1 órára, azután szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.