A krémsajtot és a cukrot egy tálba tesszük, és alaposan összekeverjük. A kivit megpucoljuk, majd felkockázzuk, és a krémsajthoz keverjük. A zselatint feloldjuk a meleg vízben, majd a kivis krémhez adjuk.
A tejszínt habbáverjük, és a krémhez adagoljuk. A vajat felolvasztjuk, a kekszet összezúzzuk, majd összekeverjük, egy-egy bő evőkanálnyit teszünk a mini tortaformák aljába, és jól lenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, amíg a vaj visszadermed, és összefogja a kekszet.
Ezutána kekszalapra kanalazzuk a kivis krémet, és ráhelyezzük a kiviszeleteket. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.