A krémes tejberizs elkészítéséhez egy lábasba öntjük a vizet és a rizst, hozzáadjuk a sót, és folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön főzni kezdjük.
Ha elfőtt a víz, hozzáöntünk 1,5-2 dl tejet, és állandó keverés mellett tovább főzzük. Ha rizs felitta a tejet, újabb, kb. 2 dl-es adagot öntünk bele, és tovább főzzük. Így járunk el addig, amíg elfogy az összes tejünk.
Beletesszük a citrom lereszelt héját, a vaníliarúd kikapart magját, belekeverjük a cukrot, lefedjük, és kb. 1 óra múlva, gyümölcslekvárral, vagy kakaóval, fahéjjal megszórva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.