A burgonyát megmossuk és héjastul felkockázzuk. Az egyik gerezd fokhagymát felkarikázzuk, a másikat finomra zúzzuk. A halfilét felcsíkozzuk.
A vaj felén megfonnyasztjuk az összezúzott fokhagymát. Rádobjuk a hal 3/4-ét és a burgonyát, kissé lepirítjuk, majd az alaplével felöntjük, és az egészet puhára főzzük. Turmixoljuk, majd a kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, és a tejszínnel gazdagítjuk.
A megmaradt vajon aranyszínűre sütjük a szeletelt fokhagymát, majd kivesszük, félretesszük, és a visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk a spenótot.
A forró levest a fonnyasztott spenóttal és a félretett haldarabkákkal, a sült fokhagymaszeletekkel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.