A palacsintatésztához összekeverjük a tejet, a tojásokat, a felolvasztott vajat, a lisztet, a sütőport és 1 csipet sót. A hűtőbe legalább 1 órára.
Kis lángon üvegesre sütjük a megtisztított, felaprított pórét 2 ek felforrósított olajon. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott sóskát, és 2 percig főzzük nagy lángon. Levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A palacsintatésztához aadjuk a pórés-sóskás keveréket, majd apró, vastag palacsintákat sütünk a megmaradt felforrósított olajon. Kevés tejfölt halmozunk mindre, elrendezzük rajta a felcsíkozott halat, és ízlés szerint snidlinggel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.