A fasírthoz a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát kevés olajban megdinszteljük, ha langyosra hűlt, a többi hozzávalóval a húshoz keverjük. A masszát jól összedolgozzuk, pihentetjük, hogy a zabpehely kicsit dagadjon, majd vizes kézzel gombócokat formázunk, kicsit meglapogatjuk, megforgatjukaprított zabpehelyben, és forró olajban, majd közepes hőfokon, lassan, mindkét oldalát megsütjük, majd papírtörlőre szedegetjük.
Az újburgonyát megszórjuksóval, jól átdörzsöljük, alaposan megmossuk, nem túl vékonyan felszeleteljük. Tapadásmentes serpenyőben a felhevített vajra borítjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, beledobjuka fokhagymát, és saját levében, fedő alatt, néha megkevergetve mérsékelt hőfokon puhulásig pároljuk.Végül a petrezselyemmel átforgatjuk, és a fasírt mellé, friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.