A krumplit felrakjuk sós vízbe főni. Eközben megpucoljuk a hagymát és vajon üvegesre pároljuk. Ha kész, félrerakjuk.
A tejfölt és a tejet csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk az ételízesítőt, egy csipet sót, fehér borsot, kevés a kakukkfüvet, majd a tárkonyt és az oregánót, és belereszeljük a sajtot.
A kolbászt és a virslit felkarikázzuk, és a hagymához adjuk, majd kicsit összepirítjuk. A főtt krumplit megpucoljuk és felkockázzuk, majd a hagymás, kolbászos, virslis egyveleghez rakjuk, és egy kicsit megpirítjuk a krumplit is.
Az egészet felöntjük az előre elkészített szósszal, átkeverem és már kész is! Szükség esetén sót vagy ételízesítőt lehet még hozzáadni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.