A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és puhára főzzük sós vízben. Azután leszűrjük, hagyjuk kissé hűlni, majd beledolgozunk egy kevés frissen reszelt szerecsendiót a puha vajjal együtt, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A burgonyamasszába dolgozzuk a tojást, továbbá a lereszelt sajtot, és apró gombócokat formázunk belőle, amiket kissé meghempergetünk a zsemlemorzsában, és aranyszínűre sütünk a felforrósított olajban.
Egy kevés felkarikázott újhagymával megszórva tálaljuk. Paradicsomos mártogatós és friss saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.