A karajt 1 centiméterenként bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával megszórjuk kívül-belül. A töltelék hozzávalóit összegyúrjuk, ízlés szerint fűszerezzük. A vájatokat kitöltjük vele. Zsineggel átkötözzük, hogy szét ne nyíljon.
Sütőzacskóba tesszük a karajt, a hozzá tartozó zárral becsatoljuk. (A zacskót pár helyen megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon.)
210 fokra előmelegített sütőben 70 percig sütjük. Ezután a zacskót szétvágjuk, kivesszük a karajt, majd visszarakjuk a tepsibe, megszórjuk reszelt sajttal, és180 fokos sütőben, további 12 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.