Elkészítés: A lisztet, a cukrot, a sót és a sütőport összekeverjük.
A túrót összetörjük, belekeverjük a mazsolát, a citromhéjat, a vaníliás cukrot.
Egy közepes tepsit a vaj 1/3 részével kikenünk, a lisztes keverék felét elterítjük benne. Elosztjuk rajta a túrós tölteléket, és befedjük egyenletesen a maradék lisztes keverékkel.
A tojásokat kézi habverővel kikeverjük, belekeverjük a maradék olvasztott vajat és a tejet, majd egyenletesen elosztjuk a tésztán, vigyázva, hogy mindenhova egyformán jusson a keverékből, befedje a tésztát.
Előmelegített 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg szépen pirosodik a sütemény teteje.
Kihűlés után szeleteljük és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.