1 dl langyos, cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összeszitáljuk a sóval, hozzáadjuk a majorannát, a vajat, a felfutott élesztőt, a langyos vizet és ruganyos tésztát dagasztunk belőle, majd langyos helyen a duplájára kelesztjük.
A töltelékhez májkrémet krémesre keverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk a darát, az apróra vágott hagymát, ízesítjük sóval, majorannával és pirospaprikával, majd félretesszük.
A tésztát lisztes felületen átgyúrjuk és 1 cm-es vastagságúra kinyújtjuk. A tésztából négyzeteket ( kb 8 x 8 cm ) vágunk és minden négyzet közepére teszünk egy kiskanálnyit a töltelékből, majd a két szemközti sarkot egymásra hajtjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejüket enyhén lekenjük a felvert tojással és hagyjuk kb 20 percig kelni. 180 °C - os sütőben szép aranysárgára sütjük a papucsokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.