A krumplifőzelék elkészítéséhez a burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk.
A babérlevéllel együtt, sós vízben puhára főzzük. Amikor elkészült a krumpli, a babérlevelet kivesszük belőle. A burgonya felét tálba rakjuk és félretesszük.
A maradék krumplit megszórjuk majorannával, hozzáadjuk a tejfölt és felforraljuk, aztán botmixerrel pürésítjük. Végül beleöntjük a félretett megfőtt burgonyát.
Frissen vágott petrezselymet adhatunk hozzá, és néhány csepp ecettel ízesítheti az, aki savanykásan szereti.
Nézzétek meg, próbáljátok ki Buday Péter séf csodafinom lisztmentes krumplifőzelék receptjét:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.