A megpucolt krumplit felkockázzuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, és hozzáadjuk a krumplit. Megsózzuk, megborsozzuk, felöntjük vízzel, és beletesszük a babérleveleket. Közepes lángon kb. 15-20 percig főzzük, addig, amíg a krumpli puha nem lesz.
A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felkockázzuk, a fokhagymát felaprítjuk. Egy lábasban olajon megpirítjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és öntünk alá egy kevés vizet, majd addig pároljuk, amíg meg nem puhul.
Amikor a krumpli megpuhult, a tejföllel összekevert liszttel behabarjuk. Összekeverjük, és néhány perc főzés után tálaljuk. A tányérra szedünk a főzelékből, majd rákanalazzuk a húst és a szaftot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.