A krumplifőzelék elkészítéséhez a krumplit megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint sózzuk, ételízesítővel ízesítjük, és teszünk bele babérlevelet is. Addig főzzük, míg a krumpli teljesen puhára fő.
A tejfölös habarás elkészítéséhez a lisztet simára keverjük a tejföllel, hozzáadunk egy kevés főzőlevet, és szintén simára keverjük.
A tejfölös-lisztes keveréket ráöntjük a krumplira, majd állandó keverés mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik a főzelék. Közben ízlés szerint kicsit összenyomkodhatjuk a krumplit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.