A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát (1-2 kávéskanálnyit, vagy ízlés szerinti mennyiséget). Hozzáadjuk a vastagabb szeletekre vágott krumplit, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Visszatesszük a tűzre, és beletesszük a babérleveleket is. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a majorannát (0,5-1 kávéskanálnyit).
Amíg a krumpli fő, elkészítjük a habarást: a tejfölben csomómentesre keverjük a lisztet.
Amikor a krumpli már majdnem megpuhult, a levéből a habaráshoz teszünk egy keveset, összekeverjük, majd folyamatos kevergetés közben a tűzről levett krumplihoz adjuk. Még néhány percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.