A megpucolt és felkockázott krumplit feltesszük főni annyi vízben, hogy kb. 1 ujjnyira ellepje. Megsózzuk, hozzáadjuk a felaprított zellert és a babérlevelet, majd puhulásig főzzük (kb. 10 perc).
Közben az olajból és lisztből zsemleszínű rántást készítünk, megdinszteljük benne a finomra vágott vöröshagymát, majd meghintjük pirospaprikával, levesszük a tűzről, felengedjük kb. 4 dl vízzel és a paradicsompürével elkeverjük.
Ha a krumpli megpuhult, hozzákeverjük a rántást. Megsózzuk, és cukorral és őrölt köménnyel ízesítjük. Még néhány percig lassan főzzük, majd ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.