Elkészítése: A makarónit kb. 3 cm-es darabokra tördeljük, és bő, sós vízben puhára főzzük. Egy másik lábasban egy kevés sós vízben megpároljuk a zöldborsót. Finomra vágjuk a hagymát, kockára az uborkát, csíkokra a téliszalámit, a sajtot és a paprikát. Mindezt tálba tesszük, összekeverjük a kihűlt makarónival, valamint az elkészített KNORR tejszínes paprikás csirke Rafinériával. Legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük, majd tálaláskor a tetejére helyezzük a negyedekbe vágott keménytojást és paradicsomot.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.