A puha margarint a cukorral habosra keverjük, majd a tojások sárgáját apránként hozzáadagoljuk a vaníliaaromával, és összedolgozzuk egy robotgéppel. A tojásfehérjét (nem túl keményre) felverjük a porcukorral és a sóval.
A lisztbe belekeverjük a sütőport, az őrölt mákot, a narancshéjat, a fenyőmagot, citrusokat, a megmosott mazsolát és a felaprított hibiszkuszt.
A tojásos habba belekeverjük a lisztes keverék felét, majd ha elkevertük, hozzáadjuk a tojáshabot is, és egy spatulával összekeverjük. Végül a maradék lisztes keveréket is hozzáadjuk, és óvatos mozdulatokkal összekeverjük.
A masszát a margarinnal kikent formákba adagoljuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre (tűpróbáig) sütjük. A csokoládét felolvasztjuk egy kevés olajjal, és ha kihűltek a kenyerek, bevonjuk vele. Hibiszkusszal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.