A málnát megmossuk, és lecsepegtetjük. Meghintjük az 1 ek liszttel. A kekszet fagyasztózacskóba téve finom morzsásra törjük. A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral és a sóval. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
A maradék lisztet, a keményítőt és a sütőport összeforgatjuk, majd összedolgozzuk a vajjal és belekeverjük a kekszmorzsát is. Végül óvatosan beleforgatjuk a málnát. A tésztamasszát kivajazott és kilisztezett koszorú- vagy kuglófformába simítjuk. Ezután 175 fokra előmelegített sütőben 60-90 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e.
A mázhoz a porcukrot simára keverjük a citromlével. A süteményt kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd és ráborítjuk egy rácsra. Végül rácsorgatjuk a cukormázat, és hagyjuk rajta megszilárdulni. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.