A tésztához a száraz anayokat összekeverjük, ezután belemorzsoljuk a vajat és a tojáasárgáját, gyorsan összedolgozzuk. Hűtőbe tesszkü fél órára, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk. Beletesszük a linzer formába, babot teszünk rá súlyozóként. 180 fokon 8-10 percig sütjük. Ha kihült, megtöltjük a krémekkel.
A mangókrémhez a tojássárgáját és a cukrot felmelegítjük 60-70 fokig. Kihülésig habbá verjük. A friss mangót pépesítjük, a tejszínt habbá verjük, majd hozzáadjuk őket a tojásos keverékhez. Az előzőleg hideg vízbe áztatott zselatinlapokat 5 másodpercik mikrózzuk, majd a keverékhez adjuk. Hűtőbe tesszük.
A karamellizált fehhércsokihoz hőállő szilikonlapra tesszük a csokit, majd 80-90 fokos sütőbe tesszük (alsó-felső sütés). 10-15 percenként megkeverjük. Amikor megkaramellizálódott, kivesszük és összekeverjük a felvert tejszínnel.
A krémeket habzsákba tesszük, majd megtöltjük velük a tarte-oket. A mangós tarte-ok tetejét megszórjuk apró kockákra vágott friss mangóval, a fehércsokis tarte-ok tetejét pedig málnával. Ízlés szerint morzsolt pisztáciával is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.