Elkészítés: A rizst félig megfőzöm. A mangoldleveleket előfőzöm (hogy könnyen tudjam hajtogatni). A krumplikat pucolás után kockára vágom, sós vízben megfőzöm. A hagymákat, a chili, a paradicsompaprikákat és a gombát aprítom.
Olajon a hagymákat dinsztelem, a darált húst megpörkölöm, hozzáadom a gombát is, fűszerezem. Beleteszem egy keverőtálba, hozzáadom a rizst, az aprított petrezselymet, ráütöm a tojást, jól összekeverem. Megtöltöm a mangoldleveleket, a széleket és a végeket felhajtom, fogpiszkálóval rögzítem.
A szószhoz az aprított hagymákat dinsztelem, hozzáadom az apróra darabolt paradicsomokat, chilit, petrezselymet és bazsalikomot, majd beleteszem a sűrített paradicsomot, fűszerezem, belerakom a tötikéket. Amikor már majdnem kész, beleöntöm a fehérbort.
Tálaláskor teszek a tányérra tötikét, szószt és krumplit. A tötikére kanalazok tejfölt, a krumplira hintek borsot, s vágok rá petrezselyemzöldet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.