A megmosott és szárazra törölt csirkemelleket felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mángold közepén lévő kemény részét kivágjuk, és forró vízben 2-3 perc alatt előfőzzük (akkor jó, ha kellően formálható, de nem főtt szét).
Mindegyik szelet húst egy mángoldlevélbe csomagoljuk, ráteszünk 1-2 szelet sajtot, majd mindegyiket feltekerjük, mint egy roládot. 4 ek olajjal kikenünk egy kisebb tepsit és a beletesszük a húsokat. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
A maradék olajon megpirítjuk a felszeletelt bacont, majd hozzáadjuk a megtiszított és feldarabolt csicsókát és gombát, és kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.
Megjegyzés
Lehet a hússal sütni a zöldségeket, csak akkor a zöldség átveszi a hús ízét. Ha külön sütjük, két különböző ízvilág találkozik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.