A mandulát forró vízbe mártjuk, a külső, vékony héját eltávolítjuk, majd finomra daráljuk. A felaprított fügét 1 órára a konyakba áztatjuk.
Egy tálba szitáljuk a porcukrot és a tejport, majd hozzáadjuk a mézet, a mandulát és a fügéről leöntött konyakot. Alaposan összedolgozzuk, és szobahőmérsékleten 15 percig pihentetjük.
A masszát 30 részre osztjuk, minden adagba egy darabka fügét nyomunk, és golyókat formázunk. Egyenként kakaóporba hempergetjük. 30 percig pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.