A sárgabarackot kimagozzuk, felnegyedeljük, majd egy fazékban feltesszük főni a vízzel és a vaníliás cukorral.
Közepes lángon addig főzzük, amíg a barack kezd szétfőni, majd hozzáöntjük a tejszín felét és felforraljuk.
Ezután a levesbe reszeljük a marcipánt és egy turmixgép segítségével selymesre turmixoljuk. Jeges vízfürdőben kihűtjük.
Közben a tejszín másik felét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A kihűtött levesbe óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot, a tetejét pedig megszórjuk a száraz serpenyőben illatosra pirított mandula szeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.