A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd felhevített sertészsírban aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a fűszerpaprikával.
Ezután hozzáadjuk az 1×1 cm-es kockákra felszelt marhahúst. Fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük vízzel úgy, hogy éppen ellepje. Megsózzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és áttört fokhagymával.
Tovább pároljuk, majd amikor a hús kezd megpuhulni, megpirítjuk. Hozzáadjuk a 1×1 cm-es kockákra szeletelt tisztított burgonyát, és a szintén felkockázott paradicsomot és paprikát. A burgonyát üvegesre pirítjuk, majd felöntjük vízzel, és készre főzzük. Ha szükséges, tovább ízesítjük.
Megjegyzés
Csipetkét is tehetünk bele: 120 g lisztet, 1 db tojást, 10 g sót összegyúrjuk, majd apró darabokat csípünk le belőle, és a forrásban lévő gulyáslevesbe szaggatjuk, majd pár perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.