A mascarponét összekeverjük 5 dkg porcukorral, majd hozzákeverjük a megolvasztott csokit, és a kemény habbá felvert tejszínt.
A jól megmosott, kicsumázott eper felét botmixerrel összeturmixoljuk (vagy villával jól szétnyomkodjuk) 5 dkg porcukorral. A megmaradt epret feldaraboljuk.
Pohárba rétegezve belekanalazgatjuk a mascarponés krémet, az epermasszát és a feldarabolt epret. Eperrel, fehér csokival vagy friss mentalevéllel díszítjük. Hűtőbe rakjuk, hogy lehűljön és az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.