A vajat összemorzsoljuk a liszttel, a porcukorral, a fahéjjal, a mandulával, a sóval, és homogén tésztát gyúrunk belőle. Kettévágjuk, majd az egyik felét almareszelővel belereszeljük egy 24x39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe.
A magozott meggyet lecsepegtetjük.
A töltelékhez összekeverjük a tejet, tejfölt és a vaníliás cukrot, és felforraljuk egy lábasban. A pudingport 2 evőkanál hideg vízzel és 5 dkg pocukorral simára keverjük, és a forró folyadékhoz öntjük. Tovább főzzük, amíg besűrűsödik. Kihűtjük, majd a tepsibe reszelt tésztára öntjük.
Megszórjuk meggyel, majd ráreszeljük a tészta másik felét is, és 200 fokon aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.