A tojásokat és a tojássárgáját kikeverjüka cukorral és a csipet sóval, hozzászitáljuk a lisztet és csomómentesre keverjük.
Apránként hozzáöntjükba tejet és a tejszínt, valamint a vaníliát, majd kézi habverővel összedolgozzuk, hogy sűrű palacsintatészta állagú masszát kapjunk.
Kivajazunk egy olyan serpenyőt, aminek a nyele is fémből van, beleszórjuk bele a kimagozott meggyet, majd ráöntjük a sűrű masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük, amíg aranysárga nem lesz, és nem remeg a közepe. Langyosan fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.