A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd óvatos mozdulatokkal a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A masszát egy közepes méretű, kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük.
A krémhez a túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a citrom héjjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a zseléfixet, majd jól kikeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és kicsivel több mint a felét óvatosan a túrókrémhez keverjük.
A kihűlt piskótánkat félbevágjuk, megkenjük a túrókrémmel, megszórjuk a lecsöpögtetett meggyel, majd beborítjuk a piskótával. A tetejét és az oldalát a maradék tejszínhabbal megkenjük, majd díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.