A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk. A megmosott, kicsumázott csilit vékony csíkokra metéljük. A megtisztított fokhagymát finomra vágjuk, majd összekeverjük a csilivel, a sherryvel, az öt fűszerrel, 2 ek olajjal és a mézzel. A leöblített petrezselymet durvára aprítjuk, és a mézes-csilis pácba forgatjuk. A combokat lapos tálba fektetjük, meglocsoljuk a páccal, és letakarva a hűtőbe tesszük éjszakára vagy legalább 2 órára.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A combokat lecsepegtetjük, és a felfogott pácot átszűrjük. Ezután a combokat sóval, borssal bedörzsöljük, egymás mellé fektetjük egy sütőtálban, és az előmelegített sütőben sütjük 20 percig. Közben a páccal locsolgatjuk, majd további 20-25 perc alatt ropogós aranybarnára sütjük.
A tésztát a csomagolásán olvasható utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és jól lecsepegtetjük.
A mogyorót zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk. A leöblített és lecsepegtetett brokkolit apró rózsákra szedjük. A meghámozott gyömbért finomra aprítjuk, és a serpenyőben vagy wokban felhevített maradék olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a brokkolit, felöntjük az alaplével, és erős tűzön kevergetjük kb. 5 percig, amíg a leve szinte teljesen elfő. Ezután megszórjuk a mogyoróval, majd kissé lepirítjuk és a szójaszósszal ízesítjük. Végül a combokat a mogyorós brokkolival és a tésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.