A hozzávalókat, a spenótot, a tojást, a vizet, a lisztet, a tejszínt, az olajat, a zúzott fokhagymát és a sót turmixgépbe összeturmixoljuk.Palacsintasűrűségű zöld tésztát kell kapnunk. (Ha sűrűnek találjuk, hígítsuk vízzel, ha hígnak, adjunk hozzá lisztet.) Serpenyőben süssük meg a tésztát.
A felkockázott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd mustárt és mézet keverünk hozzá és egy órát állni hagyjuk a pácban, majd aranybarnára sütjük.
A kisütött palacsintákra vékonyra vágott jégsalátát, apró kockára vágott kápia paprikát halmozunk, majd rátesszük a csirkemellet és feltekerjük. Ketchupot, mustárt vagy fokhagymás joghurtot (salátaöntetet) is locsolhatunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.