Összekeverjük a tojást, a mézzel, a cukorral, és a vajjal, majd a lisztbe keverjük a fűszerkeveréket és a szódabikarbónát.Ezután hozzá keverjük a tojásos masszához. Majd 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát ketté osztjuk, és 2 lapot sütünk belőle előmelegített sütőben, 160 fokon cirka öt perc alatt. Vigyázni kell vele, nehogy megégjen!
Közben a lekvárt összekeverjük a cukorral és a dióval, és a kihűlt lapot megkenjük vele, majd megszórjuk a reszelt citromhéjjal. Beborítjuk a másik lappal, de arra is hagyunk egy kicsit a lekvárból. Vékonyan megkenjük vele.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral, és szétosztjuk a tetején. Végül pedig, megszórjuk kandírozott gyümölccsel, és egy kis olvasztott csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.