A tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott mézet majd a sütőporral elkevert lisztet is. Egy fakanállal apránként belekeverjük a tojásfehérje kemény habját. 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, egy konyharuhára borítjuk,majd feltekerjük.
Miután kihűlt kihabosítjuk a mascarponéval és a kókuszreszeléket hozzákeverjük.
Amikor kihűlt megtöltjük a krémmel. A pudingport a cukorral, tejjel elkeverjük és felfőzzük. A fehér csokit az étolajjal mikróban felolvasztjuk és bevonjuk vele a tekercset. A tejcsokoládét az étolajjal felolvasztjuk, simára keverjük. A rolád tetején egy csíkban rákanalazzuk. Egy fogpiszkálóval a fehér csokoládéba húzzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.