Az összemorzsolt babapiskótát elkeverjük az olvasztott vajjal és a mézzel. Ezután egy 26 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformába nyomkodjuk.
A mascarponét a cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, a tejföllel, a keményítővel és tojások sárgájával kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd apránként a masszához adjuk. Óvatosan beleforgatunk a krémbe a 20 dkg szedret, majd a tortaformába simítjuk.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 40 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Amíg hűl a torta, a maradék szederből öntetett készítünk. A szederre rászórjuk a barna cukrot és a balzsamecetet, pár percig főzzük, majd szitán átpasszírozzuk. A kihűlt tortát megszórjuk porcukorral, és a szederöntettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.