A rizst a csomagoláson található előírás szerint puhára főzzük, alaposan lecsurgatjuk. A tejet a kókuszreszelékkel és a cukorral felforraljuk, belekeverjük a rizst, még egyet forralunk rajta, majd kissé hűlni hagyjuk.
A mangót hosszában négybe vágjuk, meghámozzuk, a gyümölcshúst kivágjuk a héjából, majd apró darabokra vágjuk. Felforralunk 4 dl ananászlevet a narancshéjjal, a fahéjrúddal, a cukorral és a vaníliás cukorral. A maradék ananászlevet simára keverjük a pudingporral, majd a forró ananászos léhez keverjük. Egyet forralunk rajta, a fahéjrudat eltávolítjuk.
A rizst a kompóttal kínáljuk. Hidegen, melegen egyaránt finom. Mentalevélkékkel díszítjük, friss mangóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.