A kekszet ledaráljuk és egy keverőtálba öntjük. A pudinport kevés tejjel elkeverjük, majd a maradék folyadékkal és a cukorral egy lábasban, állandó kevergetés mellett, besűrítjük. Kanalanként hozzátesszük a kekszhez.
Az egészet jól összegyúrjuk, majd a maszzából golyókat készítünk. Lecsippentünk egy darab tésztát, kilapogatjuk és a közepébe tesszük a marcipánt, majd bebugyoláljuk. Végül a két tenyerünk között golyóvá formázzuk.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit és a vajat. Megmártjuk benne a golyókat. Ízlés szerint dekoráljuk. Hűtőbe téve megvárjuk, míg a csoki megkeményedik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.