Ha szükséges, kinyújtjuk a leveles tésztát 2-3 mm vastagságúra, majd 0,5 cm-es csíkokra vágjuk, megkenjük a felvert tojással, majd 20 percig pihentetjük. Feltekerjük fel fakanál nyelére úgy, hogy a csíkok folytonos fedésben legyenek. Óvatosan levesszük, a tekercseket tepsibe tesszük, és 220 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
A sajtkrémhez egy tálba tesszük a keményítőt, a sót és 1 csipet borsot. A tejet és a tejszínt egy lábasban melegíteni kezdjük, majd egy keveset a keményítős keverékre öntünk. Hozzáadjuk a tojássárgájákat is, majd kézi habverővel kikeverjük. A megmaradt tejszínes tejet felforraljuk, majd folytonos kevergetés mellett a keményítős-tojásos keverékhez adjuk. Hozzáadjuk a vajat, majd a lereszelt sajtot, és alaposan összedolgozzuk. Hagyjuk kihűlni, majd habzsákba kanalazzuk, és megtöltjük a rolókat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.