1.
A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, és lobogó, sós vízben puhára főzzük azokat.
2.
Egy nagy serpenyőben felhevítünk 2 ek olívaolajat, rádobjuk a megmosott koktélparadicsomokat, és nagy lángon, rázogatva addig sütjük őket, amíg kissé megpuhulnak. Megszórjuk zsemlemorzsával, fokhagymagranulátummal ízesítjük, továbbá egy kevés sóval és morzsolt kakukkfűvel. Rálocsoljuk a megmaradt olívaolajat, és kevergetve az egészet aranyszínűre sütjük. Ha túl száraz lenne a keverék, adunk hozzá még egy kevés olívaolajat. Végül beleforgatjuk a leszűrt karfiolrózsákat.
3.
A mártáshoz megmelegítjük a tejszínt. Belemorzsoljuk a sajtot, és addig kevergetjük, amíg meg nem olvad. A tűzről levéve néhány csepp citromlével ízesítjük. Elosztjuk a 4 db tányéron a morzsás karfiolt, és megszórjuk egy kevés felaprított petrezselyemmel. A kéksajt-mártást külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.