Olajban kisütjük a felaprított bacont, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és zellerszárat, a vastag karikára vágott sárga- és fehérrépát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és fűszerpaprikával, majd megdinszteljük.
Ezután beletesszük a felkockázott sertéscombot és a mustárt, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve pároljuk kb. 50 percig, majd beletesszük a burgonyát és gombát. Ha szükséges, pótoljuk az elfőtt vizet.
Amikor minden megfőtt, belekeverjük a liszttel elkevert kókusztejet, és megszórjuk a felaprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.