A megtisztított húst sózzuk és borsozzuk meg, majd dörzsöljük be a mustárral. Pihentessük legalább 1 órán keresztül. A répát, a zellert, a hagymát és a fokhagymát szeleteljük fel.
Vastag falú serpenyőben forrósítsunk fel 0,5 dl olajat, és pirítsuk meg rajta a hús minden oldalát. Emeljük ki a húst, és tegyük tálba. A visszamaradt zsiradékra dobjuk rá a répa 1/5-ét, valamint a zellert, és pirítsuk 3-4 percig, majd adjuk hozzá a kétféle hagymát, a paradicsompürét és a fűszereket, és pirítsuk együtt 1 percig. Öntsünk hozzá 2 dl mustot, majd pirítsuk a mártást zsírjára. Helyezzük vissza a húst az edénybe, és fedő alatt, a mustot kis adagokban hozzáadva pároljuk az egészet puhára.
A körethez főzzük puhára, majd szűrjük le a megmaradt répát. A megmaradt olajon pirítsuk meg a cikkekre vágott paprikát, a felszeletelt cukkinit és a főtt répát. Sózzuk és borsozzuk meg.
Ha a hús megpuhult, vegyük ki. A párolólevet sűrítsük be a tejföl és a liszt keverékével, majd főzzük az egészet 10 percig. Szűrjük le, és adjuk hozzá a félbevágott, kimagozott szőlőszemeket. Főzzük együtt néhány percig. Szeleteljük fel a húst, locsoljuk meg a mártással, és tálaljuk a zöldségekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.