A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojást, majd ismét megkeverjük. Ezután hozzáadjuk a száraz hozzávalókat, vagyis a lisztet, a kakaóport, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót, végül pedig a tejet és a kávét, majd jól összedolgozzuk. (Nem kell megijedni, egy viszonylag sűrű tésztát kapunk.)
Sütőpapírral bélelt tepsire kanállal halmokat formálunk a tésztából, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 percig sütjük.
A mascarponét a porcukorral kikeverjük, belereszeljük a citrom és a narancs héját, ízlés szerint nyomunk a krémbe a levükből, majd jól összekeverjük a masszát. Végül a kihűlt korongokat összetapasztjuk a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.