Összedolgozzuk a vajat, 25 dkg cukrot, a lisztet, a tojásokat, a tejet és a citromok lereszelt héját. A tésztamasszát 2 db 18 cm-es, kivajazott, kerek tortaformába simítjuj. Mindkettőt 180 fokra előmelegített sütőben 30–35 percig sütjük.
A sziruphoz megmelegítünk 4-4 ek vizet és cukrot. Kevergetve felforraljuk, 1 percig főzzük , majd hozzáadjuk a citromok kifacsart levét. A forró szirupot a még meleg süteményekre öntjük. A formában hagyjuk 10 percig, majd rácsra borítjuk mindkettőt.
Az egyik tortalapot megkenjük a narancslekvárral, majd összeillesztjük őket. Habosra keverjük a vajat, a porcukrot és a narancslekvár felét, majd bevonjuk vele a süteményt. Végül felfőzzük a megmaradt lekvárt 1 ek vízzel, és a torta tetejére csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.