Egy kb. 18-20 cm átmérőjű tortaformát és kibélelünk sütőpapírral. A mandulát, a sót, a datolyát és a kókuszreszeléket egy aprítógépben jól összedolgozzuk. Amennyiben masszás, és nem tészta állagú az anyag, még kézzel gyúrjunk hozzá mandulát, vagy kókuszreszeléket.
A csokikrémhez a minden hozzávalót, a víz és az agar-agar kivéteével, egy turmixgépbe teszünk, és simára dolgozzuk. Amikor kész, egy tálba öntjük.
Felforraljuk a vizet, és elkeverünk benne 1 csapott teáskanál agar agar port. Addig keverjük, amíg fel nem olvad a por és el nem készül a zselé. Nem baj, ha felhabzik, folyamatosan kell keverni.
A csokikrémet is folyamatosan keverjük, a legjobb, ha ezt egy gyors gép csinálja, és lassan hozzáöntjük a zselatint. A krémet beletöltjük a formába, elsimítjuk és 1 órára berakjuk a hűtőszekrénybe pihenni. Ezután már csak kedvünk szerint díszítjük, és már lehet is tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.